TRABZON / VAKFIKEBİR - Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda öğrencimiz Muhammed Furkan İlbars il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

"Hayırda Yarışanlar" etkinliği kapsamında, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle okulumuz öğrencileri tarafından yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardım kampanyası neticesinde öğrencilerimize dağıtılan yardım zarfları, öğrencilerimiz tarafından imkanları ölçüsünde doldurulmuş ve toplanan yardım  tutarı ile depremzede vatandaşlarımıza yardım edilmiştir.

Ayrıca okulumuzda bulunan sadaka taşında biriken yardım tutarları da yine aynı amaç doğrultusunda kullanılmıştır. Yardım eden, vesile olan herkesten Allah razı olsun. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Şbt

Okul İdaresi önderliğinde her branştan öğretmenimizin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturulmuş ve ilk toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıda, komisyon bireylerinin yetki ve sorumlulukları da içeren yıllık plan hazırlanmıştır. Komisyonumuz, hazırlamış oldukları yıllık plan doğrultusunda yıl içerisinde çalışmalarına devam edecektir.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine, mesleki uygulama esasları çerçevesinde İmam Hatiplik, Müezzinlik ve Vaizlik eğitimleri verilmeye devam ediliyor.

Şbt

Değerler Eğitimi Kulübü öğrencilerimiz tarafından okulumuzun giriş koridorunda Peygamber Efendimizin sünnetlerini içeren "Hadis Bahçesi" panosu oluşturuldu.

Ekm

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında okulumuzda düzenlenen Kermesimizden elde edilen gelir ile Bangladeş'te okulumuzun ismini taşıyan su kuyumuz açılmıştır. Kermesimize katkı sunup su kuyusunun açılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Uzun bir aranın ardından yüzyüze eğitime başladığımız 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamladık. Yorucu geçen bir senenin sonunda öğrencilerimiz heyecanla karnelerini aldılar. Mezun olan 8. sınıf öğrencilerimize mezuniyet belgelerini okul müdürümüz Hasan BOZ takdim etti. Öğrencilerimize geri kalan eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz. Bu dönemin sorunsuz geçmesinde emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür eder; herkese iyi tatiller dileriz.