TRABZON / VAKFIKEBİR - Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla kutlandı. Programda şiirlere, oratoryo gösterisine, tiyatro oyununa ve şarkılara yer verildi. Programın ardından Okul Müdürümüz Hasan BOZ öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü,  Çocuk Hakları Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikle kutlandı. Öğretmenimiz çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla üzerinde çocuk haklarının yazılı olduğu çikolataları tüm öğrencilerimize ikram etti. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize yapmış oldukları bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını okulumuzda hazırlamış olduğumuz programla öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıya coşkuyla kutladık. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızı okunmasıyla başlayan programımız, günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, oratoryo gösterisi ile devam etti. Programımız 5. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterinin ardından sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Kutlu Olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında Vakfıkebir Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Fidan Dikme etkinliğine öğrencilerimiz ile birlikte katıldık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında 27 Ekim Cuma Günü Cuma namazı öncesi Vakfıkebir Yeni Camii'nde öğrencilerimiz tarafından şehitlerimizin ruhu için Yasin-i Şerif okundu. Cuma namazı müezzinliği de öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

Ekm

Afet Farkındalığının artırılması ve yaygınlıaştırılması amacıyla "Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında tüm sınıflarımızda "Afet Farkındalık Eğitimi" videosu izlenmiş ve öğrencilerimize bu konuda  bilgilendirme yapılmıştır.

Eyl

Mevlid-i Nebi Programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Sinevizyon gösterisi, Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Ardından sınıflar arası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması yapıldı. Bilgi yarışmasının 1. si 6-B sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Birinci olan öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Tecrübeleri ve birikimlerini öğretmenlerimize aktarması için, yıllarca öğrenci yetiştirmiş, hayatını eğitime adamış vefakar öğretmenimiz Mehmet YAVUZ ile buluşma düzenledik. Öğretmenimize paylaştığı değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Haz

Sportif etkinlikler kapsamında okulumuzda Futbol, Satranç ve Dart turnuvaları düzenlendi.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimize sanal tur yöntemi ile ilçemizde bulunan liselerin tanıtımı yapıldı.

Haz

İmam Hatip okullarının Vizyonu Misyonu Dünü Bugünü Geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla imam hatip okulları kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören düzenlendi.

May

Okulumuzda okuma kültürünü arttırmak ve öğrencilerimizin serbest vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmelerini sağlamak amacıyla okuma köşeleri oluşturuldu.

May

07-13 Mayıs Trafik ve İlkyardım Haftası etkinlikleri kapsamında  okulumuz öğrencilerine İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri tarafından Trafik Eğitimi ve Trafik Kuralları hakkında bilgilendirme semineri verildi. Seminerde sürücü, yolcu ve yaya güvenliğini sağlamak için trafikte uyulması gereken kurallar konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

5. sınıf öğrencilerimizle sinema etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sinema filmini izledikten sonra yemeklerini de yiyerek keyifli bir gün geçirdiler. Etkinliğin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programımızı gerçekleştirdik. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programımızda, günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve oratoryo gösterileri ve skeçlere yer verildi. Program sonunda yapılan çeşitli yarışmalarla öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. Yıldönümü kutlu olsun.